2009. június 21., vasárnap


Általános Információk



Ezen a workshopon, Tóbiás arról beszél, hogyan teremtünk Aspektusokat az életünkben, hogy tapapsztalni tudjunk. Egy aspektus egy bizonyos részét reprezentálja például a szülő, a zenész, a harcos vagy üzletember, a gyógyító, a gyermek, de elmúlt életek identitásait is, bizonyos tehetségeket és képességeket és még a biológiánknak is vannak Aspektusai. Minden embernek van ennek következtében ezer és ezer Aspektusa. Az Aspektusok az eszenciában az isteni részének sugárnyalábjai.

Az Aspektusok általában teljesen integráltak. De megsebesülhetnek vagy széttöredezhetnek egy traumás tapasztalat eredményeképpen, mint például a fizikai bántalmazás, visszaélés, egy súlyos betegség, válás, vagy egy baleset. Vagy egy olyan részünk lehet az Aspektus, melyet megtagadtunk, vagy elutasítottunk. Ebben az esetben egy Aspektus megakadottá, beragadottá, és elkülönültté tud válni, és az életünket tudattalanul és néha káros módon befolyásolja. A legrosszabb esetben egy személy Többszörös Személyiségzavarban szenvedővé válik.

A Tóbiás által ajánlott eszközökkel elkezdhetjük felismerni és újraintegrálni azokat az Aspektusokat, amelyek nem teljesen integráltak az életünkben és visszahívhatjuk azokat önmagunkba. Ez a folyamat kihívásokkal teli lehet és intenzív, de nagyon felszabadító is egyben. Az Aspektusaink újraintegrálásával mély energetikai sebeket engedhetünk el és elkezdhetjük élvezni az életet egy új módon.

Workshop formátum

Ez a három napos tanfolyam kilenc DVD-s csatornázást tartalmaz a Bíbor Tanács Tóbiásától, Geoffrey Hoppe közvetítésében, valamint oktatók által vezetett gyakorlatokat és beszélgetéseket.

A résztvevők számára nem előfeltétel semmilyen más workshop elvégzése ahhoz, hogy részt vegyenek az Aspektológia képzésen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése